Μήνυμα Διοίκησης

"Μέσα από πρωτοποριακές έρευνες, εποικοδομητικές συνεργασίες και καινοτόμα προϊόντα προασπίζουμε για κάθε Έλληνα το σημαντικότερο αγαθό: την υγεία!"

Η MEDEVIEN AE ιδρύθηκε το 2008 από μια ομάδα στελεχών με πολύχρονη, επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στον χώρο του Φαρμάκου και του Ιατροτεχνολογικού υλικού. Σήμερα συνεχίζει δυναμικά και με ευελιξία την πορεία της ως μια ανερχόμενη εμπορική δύναμη, που εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Ο στόχος της αλλά και ο τομέας που εστιάζει είναι να εκπαιδεύσει το Ελληνικό Κοινό, και τους Επαγγελματίες Υγείας με μία ολόκληρη νέα φιλοσοφία για την έγκαιρη διάγνωση, συστήνοντας τα Διαγνωστικά Τεστ Υγείας.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους Βιοτεχνολογίας της Αμερικής εισάγει πρώτη στην ελληνική αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά Διαγνωστικών Τεστ που διευκολύνουν τόσο το κοινό όσο και τους ιατρούς στο πρώτο βήμα ανίχνευσης μιας πιθανής πάθησης. Την τελευταία δεκαετία, διεθνώς, η χρήση των Διαγνωστικών Τεστ (In Vitro Diagnostics) σε όλους τους τομείς εφαρμογής τους από το κλινικό εργαστήριο, τους επαγγελματίες υγείας έως και το ίδιο το κοινό αποτελεί μια καθιερωμένη διαγνωστική πρακτική, ένα πολύτιμο εργαλείο για άμεση και αξιόπιστη διάγνωση.

“Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για κάθε ασθενή να αισθάνεται ότι έχει κάθε στιγμή, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα τον έλεγχο της υγείας του, ακόμα και από το σπίτι του. Όπως και για τους επαγγελματίες υγείας είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουν πρωτοπορία στη διάγνωση μέσα από τον ίδιο τον χώρο του ιατρείου τους.”


Πιστοποίηση CE Πιστοποίηση FDA ISO 13485 Πιστοποίηση ISO 9001 Πιστοποίηση