Το Όραμά μας

"Να συμβάλουμε ουσιαστικά στον προληπτικό έλεγχο εγκαθιδρύοντας την αξία των τεχνικών ταχείας διάγνωσης, με στόχο την καλύτερη διαχείριση της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για κάθε άνθρωπο."

Στοχεύουμε:
  • στη δημιουργία και ανάπτυξη της αγοράς των γρήγορων διαγνωστικών μέσων
  • στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα υγείας που προσεγγίζουμε
  • στη μεγιστοποίηση της απόδοσής μας, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με τα μοναδικά προϊόντα που αποκλειστικά αντιπροσωπεύουμε.

Η φιλοσοφία μας να προσεγγίζουμε τις συνεργασίες και τα προϊόντα μας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, διέπει κάθε στάδιο της λειτουργίας της εταιρείας μας.
Ανανεώνουμε συνεχώς τις γνώσεις μας και παρακολουθούμε ασταμάτητα τις διεθνείς εξελίξεις ώστε να εξασφαλίζουμε προϊόντα άριστης ποιότητας και υπηρεσίες υψηλής αξιοπιστίας. Πιστεύουμε ότι η καινοτομία στον τομέα της υγείας είναι ο σίγουρος δρόμος που οδηγεί στην ποιότητα ζωής που δικαιούται κάθε άνθρωπος.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Medevien αποτελεί τη θεμελιώδη βάση πάνω στην οποία οικοδομείται το όραμα και η δραστηριότητά της. Μια ξεχωριστή ομάδα, καταρτισμένων και αφοσιωμένων στο αντικείμενό τους, έμπειρων στελεχών. Γιατί στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών μας από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, ώστε να είμαστε πάντα η πρώτη τους επιλογή.
Η εμπιστοσύνη τους μας δίνει την ώθηση να προχωράμε και να εξελισσόμαστε διαρκώς. 
Πιστοποίηση CE Πιστοποίηση FDA ISO 13485 Πιστοποίηση ISO 9001 Πιστοποίηση